Okulumuz Hakkında

Şehit Celal Güngör İlkokulu
ESENKÖY MAH. HAMAM SK. ESENKÖY ILKOKULU BLOK NO: 73 NAZİLLİ / AYDIN
02563324005
02563324005
https://esenkyilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Çocuklarımızın düşlerinin buluştuğu eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı öğrenciler yetiştirmek ve öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak; onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak; eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde eğitim vermektir.

BAŞARILAR

Okulumuzda bir adet çimlendirilmiş zeminden oluşan futbol sahası açık alanda okulun bahçesinde betondan yapılmış bir adet basket sahası ve voleybol sahası sportif alan olarak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından kullanılmaktadır. 2009–2010 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz 8. Sınıf Öğrencileri Hatice ERGİN-Hatice KARLIOĞLU ve Büşra EKİN’den oluşan üçlü Bilgi Yarışması grubumuz Nazilli İlçesinde üç Okulumuz ile Birinciliği paylaşmış; Aydın İli genelinde de 268 İlköğretim Okulu arasında başarılı ilk 9 okul arasına girmeyi başararak yarı finale kadar yükselmişlerdir.
Öğretmen :7
Öğrenci :82
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :Örgün eğitim

Öğretim Şekli

Örgün eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

08:30-14:20

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Katı yakıt.(kalorifer)

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

AYDINa uzaklık 55km, Nazilliye 10 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

Aydın iline 55 km, Nazilli ilçesine 10 km uzaklıktadır. Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır.Köyün iklimi, Akdeniz iklimi etki alanı içerisindedir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları